دانروید،رسانه ای برای ایرانیان

وبلاگی برای اندرویدی های متخصص و دیگر وبلاگ نویسان

دانروید،رسانه ای برای ایرانیان

وبلاگی برای اندرویدی های متخصص و دیگر وبلاگ نویسان

سلام
به وبلاگ ما خوش اومدین
در این وبلاگ ما برای شما انواع برنامه ها و بازی های اندروید رو قرار دادیم
امید وارم که مورد استفاده قرار بگیره
استفاده از مطالب با ذکر منبع با احتساب مالیات بر ارزش افزوده ، هفت کیلو هزار
اوه اوه راستی نظرات طلا صفتتون رو برامون زیر هر پست بنویسید.
واقعا از بازدیدتون خوشحالم

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
نویسندگان

طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل ایرانی

چهارشنبه, ۷ مرداد ۱۳۹۴، ۰۳:۳۵ ب.ظ

سلام خواننده گرامی بنا به درخواست برخی از بینندگان ما برای انان به جز بازی و برنامه اندروید مطالب دیگری هم می گذاریم مثل همین مطلب

میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که خیلی خوشمزه و محبوب بین غذاهای گیلانی می باشد. با ما همراه باشید تا دستور پخت این غذای خوشمزه را فرا بگیرید.


طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی


میرزا قاسمی,طرز تهیه میرزا قاسمی,آموزش پخت میرزا قاسمی,طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده,طرز تهیه میرزا قاسمی رشتی,طرز پخت میرزا قاسمی,طرز تهیه میرزا قاسمی شمال,غذاهای گیاهی,غذای سالم,غذای گیاهی


طرز تهیه میرزا قاسمی


مواد لازم (برای 4 نفر) :

بادمجان متوسط : 6 عدد ( کباب شده ) 

(یک برش عمیق در بادمجان ایجاد کنید سپس در معرض حرارت مستقیم قرار داده و مدام پشت و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه قسمتهای بادمجان رسیده و مغز پخت شود) 

گوجه متوسط : 3 عدد 

سیر : 1 بوته متوسط 

تخم مرغ : 3-2 عدد 

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری (اختیاری) 

نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم 

روغن :به میزان دلخواه طرز تهیه : 

ابتدا بادمجان را پوست گرفته و با چاقو قطعه قطعه می کنیم سپس سیر رنده یا کوبیده شده را بهمراه یک قاشق چایخوری سرخالی زردچوبه و 3-2 قاشق غذا خوری روغن و کمی نمک با حرارت کم تفت داده تا طلایی شود سپستخم مرغها را به آن اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ و سیر به قطعات نیم سانتی تبدیل شود در این زمان بادمجان را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم .گوجه های پوست گرفته و نگینی شده را به بادمجان اضافه کرده و می گذاریم تا بمدت 15 دقیقه با شعله متوسط (با در پوش )کاملا جا بیفتد بعد از پایان 15 دقیقه مواد را کاملا هم زده و با پشت قاشق آنقدر می زنیم تا بادمجان و گوجه یکدست شود در این زمان رب را اضافه می کنیم و مواد را10 دقیقه دیگر هم حرارت می دهیم تا کاملا جا بیفتددر پایان فلفل را اضافه می کنیم اکنون میرزا قاسمی آماده است.میرزاقاسمی هم با نان و هم با برنج خورده می شود.


امیدواریم با تهیه این غذای بسیار خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.



نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی