دانروید،رسانه ای برای ایرانیان

وبلاگی برای اندرویدی های متخصص و دیگر وبلاگ نویسان

دانروید،رسانه ای برای ایرانیان

وبلاگی برای اندرویدی های متخصص و دیگر وبلاگ نویسان

سلام
به وبلاگ ما خوش اومدین
در این وبلاگ ما برای شما انواع برنامه ها و بازی های اندروید رو قرار دادیم
امید وارم که مورد استفاده قرار بگیره
استفاده از مطالب با ذکر منبع با احتساب مالیات بر ارزش افزوده ، هفت کیلو هزار
اوه اوه راستی نظرات طلا صفتتون رو برامون زیر هر پست بنویسید.
واقعا از بازدیدتون خوشحالم

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
نویسندگان

طرز تهیه قلیه ماهی اصیل آبادانی

چهارشنبه, ۷ مرداد ۱۳۹۴، ۰۳:۴۲ ب.ظ

 از سایت آکاایران طرز تهیه قلیه ماهی


 


قلیه ماهی معروف ترین و خوشمزه ترین غذای جنوبی است که در اهواز ،خوزستان و سایر مناطق جنوبی کشور بسیار محبوب است. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.


 


 آشپزی - انواع ماهی - آموزش پخت قلیه ماهی



قلیه ماهی,قلیه ماهی جنوبی,طرز تهیه قلیه ماهی,قلیه ماهی با سبزی خشک,قلیه ماهی با تن,قلیه ماهی جنوب,طرز پخت قلیه ماهی,پخت قلیه ماهی,قلیه ماهی خوشمزه,روش تهیه قلیه ماهی


طرز تهیه قلیه ماهی


مواد لازم :


یک کیلو( شوریده- سنگسر- هامور) ماهی پوست گرفته و پاک شده

یک بوته سیر

300 گرم سبزی( گشنیز و شنبلیله)

یک بسته تمرهندی

یک عدد متوسط پیاز

به قدر دلخواه زردچوبه و نمک

یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

یک قاشق غذا خوری و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی


روش تهیه :


ماهی را به اندازه ی تکه های 4×4 سانتی متر خُرد کرده و می شوییم . ماهی که برای قلیه ماهی استفاده می کنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی های : شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام یه میزان 150 گرم می باشد. پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن کمی تفت می دهیم. ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.



نکات تغذیه ای :

این خورشت ، یک غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است. ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود.

همچنین در تهیه این خورش به جای گوشت قرمز از ماهی استفاده شده است که نه تنها ضرری ندارد ، بلکه دارای فوایدبسیاری است. کسانی که دارای چربی خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستند، می توانند از این خورشت استفاده کنند ولی به شرط آنکه مواد با مقدار کمی روغن و برای مدت کوتاهی تفت داده شوند.


امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.


نـوش جان



  • Mehdi ghasemi

طرز تهیه قلیه ماهی

نظرات  (۱۴)

  • هونام سنگ
  • خیلی عالی بود.دستتون درد نکنه دوست عزیز
  • عبدالقادر از آبادان
  • 😘😘😘😘😘😘😘هوس کردم
  • نیما فلاح
  • دستت درد نکنه استفاده کردم
    دستت بی بلا
    پاسخ:
    نوش جون
  • شیوا بلوریان
  • دستت درد نکنه استفاده کردم
    پاسخ:
    خواهش می کنم
  • جناب خان
  • قاسمی نارگیله 
    پاسخ:
    شما هم نارگیلی
    متشکرم
    پاسخ:
    خواهش می کنم
    جاسم از ابادان

    خیلی خوشمزه. اس. دستت درد نکنه
    پاسخ:
    خواهش میکنم کا
    من میرزا قاسمی دوست ندارم .قربانت    فدات ستاره بچینی الوئه ورا بخوری سایت درست کنی قلیه ماهی بذاری تو سایتت بوس بوس😘😘😘😘😘😘😘
    اقای قاسمی خسته نباشی وبلاگت واقعا عالیه من عاشقشم.قربانت    فدات ستاره بچینی الوئه ورا بخوری سایت درست کنی قلیه ماهی بذاری تو سایتت بوس بوس😘😘😘😘😘😘😘
    پاسخ:
    سلام مرسی نظر لطفتونه
    آقای قاسمی محترم. با عرض سلام وتشکر لطفا طرز تهیه صبور هم بگذارید.      با تشکر آبادانی های مقیم مرکز
    پاسخ:
    سلام چشم حتما

    اما قلیه ماهی مامانت یه چیز دیگه اس مگه نه😜😜😜😜😜😜
    میرزا قاسمی نارگیله
    کا دمت گرم خیلی باحال بود. بیام برات

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی